Liefdevol naar mens en dier
Oordeelloos
down to earth

Hi, ik ben Michelle

jouw ademcoach

In mei 2023 mag ik mijzelf ademcoach noemen, jaja. Het verlegen meisje met 2 staartjes die vanaf kinds af aan liever in de natuur te vinden is, omringd met dieren. Heeft de opleiding voltooid, wat is het een journey geweest. De afgelopen 46 jaar heb ik vele pieken en dalen meegemaakt en dat is niet helemaal in de koude kleren gaan zitten. Doordat ik verlegen was, gevoelig, drukte liever ontweek en niet graag op de voorgrond trad, ervaarde ik het leven soms als erg pittig. 

Op ouder leeftijd ervaarde ik vaker hoofdpijn, stijve nek en schouderklachten, na een dag werken in elkaar stortte, kortom de schouders eronder er weer door was mijn motto geworden. Mijn manier om met stress en emoties om te gaan was tegen mijzelf te zeggen, kom op dit hoort bij het leven. Gewoon doorgaan, dit ging zo jaren door. Totdat het niet meer lukte en ik in een burn-out terecht kwam. De man met de hamer kwam langs en ik ging van een heel druk leven naar een leven waarbij ik alleen nog maar buiten op een bank lag en naar de lucht aan het kijken was. Meer lukte ook niet, energie was totaal weg en zin in het leven was ver te zoeken.

Ik heb mezelf toen de tijd gegeven om de vervelende gebeurtenissen in mijn leven een hoofdstuk te geven, de bijbehorende emoties aangekeken, gevoeld en toegelaten om er voortaan anders mee om te gaan. Waarbij liefde voor mezelf prioriteit nummer 1 is geworden. 

Liefde begint namelijk bij jezelf. Zo gezegd zo gedaan, ben ik mijn eigen basis gaan creeren. Ik heb letterlijk de tijd genomen om uit te zoeken, Wat is mijn basis, wat voelde goed voor mij, waar werd ik blijf van, wat geeft mij een fijn gevoel, waar wil ik mijn bed voor uitspringen? Maar ook wat betekent liefde voor mij. Door de diverse opleidingen, Zen coaching, massage opleidingen, paarden en energie opleidingen, kennis opgedaan over Etherische olien en kristallen en de opleiding Adem-coach  is het mij gelukt om mijn basis te creeren. 

Waar ben ik nu?

Ik heb een heerlijk leven waar ik erg van geniet. Dankbaar ben voor iedere dag waarbij ik wakker mag worden naast mijn partner Thijs.

Trots ben op het leven wat ik voor mezelf heb gecreerd. In staat ben geweest om de dikke Chinese muur heb weten af te breken, hierdoor veel meer vrijheid ervaar op verschillende gebieden. Niet alles meer persoonlijk opvat, nee zeggen geen probleem meer is, het niet egoistich vindt als ik me time plan, alleen op vakantie ga of een dagje vrij nemen om lekker op de golfbaan te staan.  De liefde weer mag omarmen, liefde voor mezelf maar ook weer vertrouwen heb om liefde te mogen ontvangen. Mezelf in de spiegel aankijk en zeg, je bent een topper. Ben trots op jou!!! Begrijp ik mijn patronen die ik door de jaren heen heb opgebouwd en deze mag loslaten, omdat ze geen functie meer voor mij hebben. Het leven is prachtig. Veel eerder aan de bel trek als ik merk dat mijn lichaam of hoofd tegen stribbelt en mij iets wil vertellen.

Wat maakt mij nu anders?

Ik begrijp heel goed dat iedereen zijn eigen verhaal heeft en in mijn ogen bestaat geen goed of fout. 

Met alles wat ik door de jaren aan ervaring heb opgedaan, graag jou verder wil helpen als je bij een punt in je leven bent aangekomen waarbij je het zelf even niet meer weet. Je even op weg helpt, zodat je daarna weer verder je eigen weg kunt bewandelen. 

Vanuit liefde verbinding met je maakt en erg benieuwd bent hoe je weg tot nu toe is geweest. 

 

 

Mijn visie

meer dan een ademcoach

Je bent het je zelf verantwoordelijk om je leven zo in te richten waarbij rust, balans, vrijheid en liefde de belangrijkste ingredienten zijn. Het aandurft om wat soulsearching te doen, wat beweegt jou in het leven, waar word je nu echt gelukkig van. Waarvoor spring je je uit je bed. Je pas weet wat liefde is, als je leert om van jezelf te houden met alles erop en aan. Het volledig ok is als je een andere mening hebt, er anders uit ziet, je eigen kijk op dingen hebt, platvoeten hebt, sproeten op je gezicht. Want juist dat maakt je uniek.
Creer je eigen basis!!!

Als je mij zou kennen

  • Ik ben altijd in voor een feestje, of het nu een festival is in de zomer, een avondje bowlen of poolen met het gezin, op vakantie met vriendinnen of familie.
  • Het is mijn droom om op een boerderij te wonen, mijn paard aan huis heb, 2 honden heeft lopen, kippen, geiten, schapen en alpaca’s, maar ook een groententuin heeft.
  • Regelmatig in de natuur te vinden ben om weer op te laden, te aarden, met mezelf te zijn, zodat ik kan luisteren wat heb ik nodig.
  • Me-time vind ik heel belangrijk.
  • Thuis een verzameling heb van etherische oliën en kristallen, de spirituele kant van mij vindt dit een must have.
  • Gek ben op boeken te lezen, vooral boeken die te maken hebben met liefde, stilte, natuur, mindset, mindfulness, energie, spirituele boeken, maar een roman op zijn tijd ook erg kan waarderen.
  • En tja, ik ben soms een rebel, loop liever niet achter de hoede aan, maar kleur lekker buiten de lijntjes, want daar is meer te beleven.
  • Vergeet niet je leeft tenslotte maar 1 keer